Есента на 2016 г. спечелихме легоробот от SapLab, благодарение на което работихме и се включихме в надпреварата на националния фестивал “Роботика за България” през юни 2017. Екип sArmy беше отличен за отборна игра и научноизследователски проект.

Следващият ни успешен екип бе BrokenBricks, който през 2018 г. в регионалното състезание в Русе стана първи в робоиграта.

С името BrokenBricks се състезава и екипът през 2019, който спечели първа награда на фестивала „Науката на живо“, организиран от Младежки център Добрич, а на националния фестивал бе награден за екипна игра и спечели трето място в робоиграта. Темата за годината беше космос. Част от екипа бе и Татяна Иванова, която мечтае да стане космонавт и следва много последователно мечтите си.

През 2021 отново с името BrokenBricks по време на пандемията екипът взе поощрителна награда от SAPLab, както и спечели финансова награда от организацията „Граждани +“ за разработения проект.

През 2022 г. наследници на sArmy се явиха на сформираната за първи път категория Ардуино и се класира на трето място на националния фестивал с награди за екип и проект. А наследници на BrockenBricks бяха наградени в категория рободизайн.

Видеоматериал на Иммануела Бусари: